Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Радови на изградњи три подземне гараже и једне надземне у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

У центру Новог Сада теку радови измештања инфраструктуре. Саобраћа се по измењеном режиму саобраћаја.
Фото: Војводина уживо

Гаража у Улици Модене једна је од четири планиране гараже, које су предмет Уговора о концесији за пројектовање, изградњу, управљање и одржавање јавних гаража на територији Града Новог Сада.


Да ли је подземна гаража у центру Новог Сада неопходна грађанима?

Прва подземна гаража на локалитету између улице Илије Огњановића и Змај Јовине, за коју је пројектом предвиђен капацитет од 267 паркинг места, од којих је за особе са инвалидитетом 14,а за електрична возила 8, на три подземне етаже површине од 54.853 квадратна метра. Сам локалитет ове гараже корисницима ће обезбедити најадекватнију приступачност.

Фото: Војводина уживо

Друга подземна гаража, која ће бити најмања, налази се на локацији код Бановине, за коју су предвиђене две етаже, са капацитетом од 180 паркинг места.

Фото: Војводина уживо

Трећа подземна и четврта надземна гаража, које се још увек пројектују, налазиће се испод Трга Републике и Рибље пијаце, са капацитетом од најмање 400 возила, док ће гаража у Шафариковој улици бити капацитета 350 паркинг места.

Фото: Војводина уживо

Овим ће се за наше суграђане обезбедити 1.197 нових паркинг места у самом центру града, што је дуги низ година било незамисливо.

Погледајте ток радова у видео прилогу Војводина уживо:


U Dom zdravlja “Novi Sad“ stigle vakcine protiv HPV infekcije

Преузмите андроид апликацију.