Почетна > Србија
Србија

Путничка возила чекају само на прелазу Градина

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:15 часова путничка возила чекају само на граничном прелазу Градина и то 60 минута приликом уласка у земљу.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

Теретна возила чекају на Хоргошу, на излазу из земље 240 минута, а исто толико је задржавање на прелазима Батровци и Шид.

На Келебији теретна возила чекају на излазу 180 минута, а на прелазу Сремска Рача 120 минута.

Ауто-мото савез Србије упозорава возаче на измене у режиму саобраћаја на појединим деоницама, па ће се тако од данас до 20. новембра на деоници Милошева – Кула – Заграђе због поправке моста преко Црнајке саобраћај одвијати девијацијом.

Такође од данас до 30. новембра од 7 до 17 часова одвијаће се радови на рехабилитацији коловоза на деоници Стројковце – Вучје, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

До 30. новембра на деоници Косјерић – Варда – Костојевићи, изводе радови на реконструкцији пута. Радови ће се изводити током светлог дана а саобраћај ће се повремено одвијати наизменичним пропуштањем возила током извођења радова.

До 1. октобра продужени су радови на изради „Габионских зидова“ на деоници Уб – Лајковац, у смеру ка Београду. У зони радова за саобраћај је заузета зауставна саобраћајна трака.

До 1. новембра изводиће се радови на рехабилитацији натпутњака у петљи Врчин, због чега ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила, док ће на ауто-путу режим саобраћаја бити уобичајен.

Petodnevna policijska terenska obuka u Sremskoj Kamenici

Преузмите андроид апликацију.