Почетна > Србија
Србија

Пут Бачка Паланка – Нови Сад у новом руху

Завршени су радови на реконструкцији дела државног пута Бачка Паланка – Нови Сад, од Челарева до Гложана. Овим радовима, комплетирана је реконструкција државног пута од Бачке Паланке до Новог Сада за ову годину.
Foto: Vojvodina uživo

Екипа портала Војводина уживо била је на лицу места, а како то изгледа данас, погледајте у видеу:

 

Деоница је отворена у недељу (04.12.) и саобраћај је нормализован. Наредне године, како наводе из ЈП „Путева Србије“, почеће радови на изградњи кружног тока код обилазнице.

Подсетимо, радови на реконструкцији државног пута IV реда број 12 на деоници Бачка Паланка – Бегеч у укупној дужини од 17,5 км одвијалали се у четири фазе.

У првој фази предвиђена је изградња кружне раскрснице на почетку обилазнице око Бачке Паланке, док су у другој фази радови на реконструкцији пута од кружне раскрснице на почетку обилазнице око Бачке Паланке до нове кружне раскрснице на улазу у насеље Гложан у дужини деонице 10,2 км.

Трећа фаза обухвата изградњу две кружне раскрснице на улазима у насеље Гложан и реконструкцију коловоза између њих дужине 2 км. У последњој фази су радови на реконструкцији коловоза од кружне раскрснице на улазу у насеље Гложан до улаза у насеље Бегеч у дужини од 5,07 км.

Инвеститор радова је ЈП „Путеви Србије“.

Sutra oblačno, hladno i suvo vreme

 

Преузмите андроид апликацију.