Почетна > Србија
Србија

ПУПС за солидарност, слободу, да пензије прате плате

Председник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић, поручио је данас на предизборном скупу у Пожаревцу да се његова странка залаже за солидарност и слободу, као и да пензије прате плате.
Фото: PrtSc/RTV Santos Zrenjanin/YouTube

„3П – пензије прате плате, 3П – пензионери, пољопривредници, пролетери, 3П – три пута поштено. ПУПС за солидарност, за слободу, за Србију”, изјавио је Кркобабић у сали пожаревачког Дома културе.

На скупу ПУПС-а, који на предстојеће изборе иде заједно са Српском напредном странком, упућен је позив грађанима да на изборима 3. априла гласају за листу број 1 „Александар Вучић – Заједно можемо све” и листу број 6 – Вучић председник.

У име СНС на скупу је присуствовао градоначелник Пожаревца Саша Павловић, који је рекао да је захваљујући партнерству и заједничкој визији СНС и ПУПС-а урађено много за грађане Пожаревца и целе Србије, а посебно за најстарије суграђане, пензионере.

„Досадашња сарадња председника Вучића и председника ПУПС-а Кркобабића представља темељ за наставак успешне сарадње на добробит грађана Србије и након победе на предстојећим изборима 3. априла”, истакао је Павловић, наводи се у саопштењу ПУПС-а.

Присутнима се у име „Српске лиге”, коалиционог партнера ПУПС-а, обратио председник Александар Ђурђев, који је истакао да је њихов задатак заједнички, пре свега патриотски, а то је очување мира и стабилности наше земље.

„И Кркобабић и Вучић заслужују и поштовање и поверење, како чланова ‘Српске Лиге’ тако и грађана Србије”, поручио је Ђурђев.

Председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић је рекао да је та странка, због свих поштених људи који живе од свог рада, спремна да се бори и помогне СНС у настојању да се и Пожаревац и Србија мењају набоље.

Члан Извршног одбора ПУПС-а за Браничево Драган Стојановић Шумар и председник градског одбора ПУПС-а Пожаревац Драган Радовановић, истакли су да је сарадња са челним људима СНС у Пожаревцу на изузетном нивоу, илуструјући то бројним конкретним погодностима намењеним пензионерима и осталим грађанима Пожаревца.

Toma Fila se uspešno oporavlja kod kuće, posetio ga Dačić

Преузмите андроид апликацију.