Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Психолог објашњава како да схватите да вас мушкарац воли: Понашање које разоткрива

Психолог открива како да препознате романтична осећања код мушкарца – један трик показује његову зрелост у љубави!
Фото: Pexels/Katerina Holmes

Заљубљеност, речи „волим те, загрљаји, лепи тренуци, све ово показује да сте у квалитетном односу у којем се осећате пријатно. Ипак, постоје ствари које су значајније од ових при тумачењу партнерових осећања, објашњава социјални психолог Александар Шахов.

Псигхолог истиче да је знак зреле љубави мушкарца према жени то што ће имати жељу да је упозна са породицом и пријатељима, односно људима који су њему најбитнији. Истакао је и да ће мушкарац који воли у представљању најчешће користити речи „моја девојка“, а неће само представити партнерку именом.

Постоје још неки једноставни параметри који могу указати на љубав, па према психологу Шахову, поред мушкарца који је воли, жена ће се увек осећати сигурно, јер ће он учинити све да је усрећи. Тај осећај сигурности поред неке особе је посебно важан за оба партнера.

Знак на који такође жена треба да обрати пажњу јесте да мушкарац који искрено воли испуњава обећања и држи до својих речи. Своју зрелост показује преузимањем одговорности, као и тиме што је спреман да се труди да унапреди ваш однос и свакодневно увелича вашу љубав.

Upozorenje ruskog psihologa bi trebalo ozbiljno da shvatite – šta se dešava kad udarite dete?

Преузмите андроид апликацију.