Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Пројекат опозиције, Динкова студенткиња и промотерка геноцида у Сребреници – Ко је Мила Пајић? (ВИДЕО)

У Србији се последњих пар година дешава један друштвено-политички феномен у погледу деловања опозиције.
Фото: PrtSc

С обзиром да су опозиционе политичке странке и њени лидери до те мере компромитовани и да имају негативан политички рејтинг, креатори опозиционог деловања су прибегли формирању разних покрета и група грађана чији су лидери махом студенти, глумци, водитељи као и еколошки активисти.

Мила Пајић се идеално уклапа у задати оквир. Студенткиња је друге године журналистике на Филозофском факултету у Новом Саду, што значи да је под директним патронатом Динка Грухоњића, а самим тим је и део његових јуришних одреда који се називају СТАВ и који су у више наврата насиљем спречавали одржавање избора на Филозофском факултету.

Такође, Мила се брзо попела на опозиционој лествици и добила је огроман медијски простор након што је апеловала да се Србија оптужи за геноцид у Сребреници.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Она сматра да наше друштво неће напредовати уколико се српски народ колективно не оптужи за геноцид што је са групом својих истомишљеника јавно поручила и ту њену изјаву можете да погледате у следећем видеу:

Такође, Мила Пајић се представља као југословенка на друштвеним мрежама, ширећи братство и јединство али уз истовремено оптуживање Срба да су геноцидни.

Подсећамо, током јучерашњег дана Мила Пајић је са групом опозиционих активиста прекинула одржавање избора за студентски парламент Филозофског факултета. Том приликом су мастилом испрскане кутије за гласање и студенти који су желели да гласају и физички су нападани сви који су желели да остваре своје изборно право.

Opet prekinuto glasanje za Studentski parlament Filozofskog fakulteta – Anarhisti iz opozicije nasiljem sprečili održavanje izbora! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.