Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Проходни сви путеви на Фрушкој гори! Дежурне екипе уклониле стабла са коловоза, возачима се саветује додатан опрез (ФОТО/ВИДЕО)

Снег нас је данас изненадио, а затекао је и посетиоце који су пролазили кроз најстарији национални парк. Како нам из НП “Фрушка гора” јављају, снега данас има, али местимично.
Фото: Уступљена фотографија/НП „Фрушка гора“

„Сви путеви на Фрушкој гори су проходни. Снег је престао да пада пре сат времена, а почео је да веје рано јутрос. Сметња возачима биле су гране од крошања липе, храста и букве чија је вегетација у “пуном јеку”. Гране су се надвиле над коловоз и на тај начин су отежавале и ометале саобраћај. На појединим деловима пута се творио се ефекат “тунела”, где је једна трака била закрчена гранама. Тамо где су гране пукле под снежним прекривачем и пале на коловоз, ми смо их уклонили. Стабла која су се савила од снега, подиће ће се приликом топљења снега и вратиће се у своје првобитно стање“, рекао је за НС Уживо Драган Видовић, помоћник директора НП “Фрушка гора” и додао:

„Саветујемо свим возачима додатан опрез, да приликом кретања ускладе брзину. Од наше чуварске службе која је редовно на терену имамо информацију да од јутрос није било излетања аутомобила са коловоза.“

Фото: Уступљена фотографија/НП „Фрушка гора“

М.Л.

Novi alarm za vlasnike kućnih ljubimaca: Otrov pronađen na više lokacija u Novom Sadu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.