Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Програм манифестације „Карловачка берба грожђа“ 22. – 24. септембра

Карловачка берба грожђа одржаће се у Сремским Карловцима од 22. до 24. септембра 2023. године у организацији Општине Сремски Карловци.
Фото: Промо

У петак 22. септембра у 19:30 часова овогодишњи програм почеће свечаним дефилеом и наступом КУД “Бранково коло”, док ће Александар Матић Шаца свечано отворити традиционалну Карловачку бербу грожђа.

Грожђебал ће и ове године окупити произвођаче вина, као и друге излагаче домаће радиности, а током суботе и недеље се очекује забавни програм за најмлађе посетиоце – сценски наступи аниматора, мађионичара, представе и разне креативне радионице. Широм пешачке зоне, дневни програм биће уприличен шареном поворком извођача и интерактивног програма.

Богат музички програм очекује се сва три дана манифестације. Посетиоци ће моћи да уживају у музици  Ане Бекуте, Ван Гога, Ђорђа Давида и Иване Петерс.

Фото: Промо

Медијски покровитељ манифестације су Сремски Карловци инфо, Радио АС и City радио, као и Мој Нови Сад и CRAFT маркетинг. Манифестација се одржава уз подршку Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, као и уз подршку компанија Галенс и Nexe Group-е.

А како можете доћи до Сремских Карловаца овог викенда, можете прочитати у тексту испод:

Evo kako na „Grožđebal“ – režim saobraćaja izmenjen zbog radova, u Karlovce može i vozom

Преузмите андроид апликацију.