Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Профи фотограф венчања открива 3 знака који показују да брак неће трајати

Сви волимо свадбе и нове бракове и не мислимо на брак као институцију, већ као прилику за забаву, журке, плес, дружење са људима и, обично, добру храну. Церемонија и пријем су, међутим посвећени људима који се венчавају, јер њихов заједнички живот почиње тог дана.
Фото: Pexels/Pixabay

Ако застанемо на минут и посматрамо понашање пара, схватићемо да ли ће њихова веза трајати. Тако барем тврди професионална фотографкиња венчања и ТикТокерка Шајла Херингтон, која је открила три главна знака да брак неће потрајати.

Након 15-годишње каријере у овој области она тврди да постоје 3 знака који су ово потврдили.

Први велики знак је када пар, поред типичних фотографија, сниме више фотографија са својом породицом или пријатељима. „Мени је то јасно. Сигурно ћете се фотографисати са својом мајком и оцем или браћом и сестрама и својим вољеним рођацима, али је сумњиво ако партнер недостаје на више од три фотографије“.

Још један важан знак је понашање кума и пријатеља младожење и невесте. Ако избегавају да причају о партнеру свог пријатеља или се чини да је игноришу, вероватно немају најбољи однос са њом.

„То је типичан знак да не воле партнера свог пријатеља и показатељ развода је можда ближи него што сви мисле.“

И на крају, али не и најмање важно – пар проводи више времена са својим пријатељима него са супружником током забаве након венчања.

Видео фотографкиње је постао виралан на популарној платформи, а многи корисници су се сложили са њеним примедбама и открили још неколико знакова.

„Бивши муж уопште није био поред мене, а кум ме није ни поздравио“, написала је једна Тик Ток корисница, док је друга приметила: „Мој муж је прву брачну ноћ провео са братом, а не са мном“.

Primena odabranih lekova koji deluju na CNS u toku dojenja

Преузмите андроид апликацију.