Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Продајни дани Галенс Инвеста – пријави се и постани власник стана у комплексу Лиман V

Петак од 18 до 20х и субота од 11 до 15х
Након почетка радова на дугонајављиваном стамбено- пословном комплексу Лиман V Garden Residence, још је више оних који су заинтересовани за куповину стана на овој атрактивној новосадској локацији.
Фото: промо

Из тог разлога, компанија Галенс Инвест организује Продајне дане, на којима ће потенцијални купци имати прилику да сазнају све информације о условима куповине, динамици радова, садржајима и структури самог објекта, у ком ће цена квадрата износити већ од 2.200 € (+ПДВ).

Продајни дани ће се одржати у петак 29. септембра, од 18 до 20 часова и у суботу 30. септембра, од 11 до 15 часова, у хотелу Пупин у Новом Саду.
Фото: промо

Пројектован у духу досадашњег извођачког и инвестиционог искуства компаније Галенс Инвест у креирању урбанистичких зона за квалитетан живот будућих станара, и овај објекат ће испунити све критеријуме да постане ново омиљено место за живот савремене породице. Састојаће се од седам ламела и конструисан је тако да се у потпуности прилагоди потребама и начину живота будућих станара. Смештен на самој тачки сусрета две новосадске целине – Лимана и Телепа, на углу улица Иве Андрића и Народног фронта, Лиман V се налази на идеалној локацији, која подразумева близину најзначајнијих саобраћајница, образовних и здравствених установа, тржних центара и других објеката који значајно побољшавају квалитет живота у граду.

Посетите продајне дане Галенс Инвеста и искористите фантастичну прилику да постанете власник некретнине у комплексу Лиман V Garden Residence!

Фото: промо

Пријаве за догађај су на сајту.

Novi Sad ove nedelje postaje centar vizuelne umetnosti

 

Преузмите андроид апликацију.