Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад Сервисне информације

Привремена забрана одвијања саобраћаја због одржавања концерта класичне музике „Корзо“

У оквиру Калеидоскопа културе, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“, реализује концерт класичне музике „Корзо“, 7. септембра 2023. године са почетком у 20.23 часа.
Фото: Градске инфо

Због одржавања манифестације одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја на Булевара Михајла Пупина, у делу од Улице Жарка Зрењанина до раскрснице са улицама Пионирском и Јована Ђорђевића, у Новом Саду, као и забрана паркирања и одвијања саораћаја на режијској саобраћајници на Булевару Михајла Пупина, од Пионирске улице према улици Игњата Павласа, у Новом Саду, због одржавања концерта класичне музике „КОРЗО“.

Привремена измена режима саобраћаја на Булевару Михајла Пупина важи у периоду од 5. септембра 2023. године од 07:00 часова до 9. септембра 2023. године до 18:00 часова.

Такође, одређује се забрана одвијања саобраћаја и паркирања на блоковкој саобраћајници на Булевару деспота Стефана, која се налази између студенског дома “Живојин Ћулум“ и  зграде Креативног дистрикта, у Новом Саду. Привремена измена режима саобраћаја на блоковској саобраћајници на Булевару деспота Стефана важи у периоду од 7. септембра 2023. године од 12:00 часова до 11. септембра 2023. године.

Pojedine ulice u gradu ostaju bez vode zbog havarije

Преузмите андроид апликацију.