Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад Сервисне информације

Привремена измена режима саобраћаја због одржавања Фрушкогорског маратона

Због одржавања 47. Планинарског маратона на Фрушкој гори, одређује се привремена измена режима саобраћаја, и то на следећи начи:
маратон
Фото: Скупштина Града Новог Сада

-Од 26. априла од 12.00 часова до 28. априла 2024. године до 20.00 часова одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја и забрањује се паркирање моторних возила у делу пута Сремска Каменица – Поповица, од одвајања Мајданске улице до аутобуске окретнице на Поповици.

Забрана заустављања и паркирања се не односи на приоритетна возила, возила станара, возила учесника маратона и службена возила маратона.

-27. априла од 6.30 часова до 14.00 часова одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја и забрањује се паркирање моторних возила на Фрушкогорском путу у Сремској Каменици, од раскрснице овог пута и обилазнице око Сремске Каменице до Мајданске улице на Поповици, и привремена забрана саобраћаја на путу за Поповицу, код Мошине виле.

Забрана заустављања и паркирања се не односи на возила Јавног градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“, аутобусе и комби возила учесника маратона, возила станара, приоритетна возила и службена возила маратона.

Idealno vreme za izlaske i šetnju gradom (sreda, 24. april)

Преузмите андроид апликацију.