Почетна > Србија
Србија

Припрема за одмор је инвестиција у сигурност

Добра припрема ће нам омогућити безбедан одмор и сигурну вожњу. Како? Па, имамо пријатеља.
Фото: Unsplash/Averie Woodard

Тај пријатељ је озбиљан и поуздан. И да, има га у разним градовима и деловима Србије. Он брине о аутомобилима, то му је посао. И обезбеђује све што је четвороточкашу потребно: сервисе, технички преглед, регистрацију возила, уз посебну погодност отплаћивања у 12 месечних рата. Он је део нашег система, наша аутомобилска логистика. Ми смо „Дунав осигурање“, а он се зове „Дунав ауто“.

Спремање за одмор је стрес посебне врсте.

Понекад нам се чини да се, док све спакујемо и припремимо за годишњи одмор, уморимо толико да бисмо најрадије остали код куће и поштено се наспавали. Док затварамо кофер, у глави претурамо да ли смо опет нешто заборавили: обавезна документа, лаптоп и геџете, гардеробу, купаће костиме и пешкире, кућну апотеку… А при томе смо нашли некога ко ће, у нашем одсуству, обилазити дом, заливати цвеће, бринути о љубимцу… Хиљаду ствари. А возило – то је додатни стрес. Ако почнемо да размишљамо шта нам се успут може десити… Већ бринемо, а путовање није ни почело.

Зато вам саветујемо да нашем пријатељу, „Дунав ауту“, поверите проверу исправности возила, а уз полисе „Дунав осигурања“ имаћете потребну заштиту не само за возило, већ и за себе, своје здравље и остале путнике! Нема потребе да мислите који све проблеми могу да се десе, јер ће они, ако и настану, бити покривени и успешно решени.

Одмор би требало да буде лек против стреса и док га планирате, сетите се да је сигурност прва ставка на листи предуслова да протекне без тензија и непотребних главобоља. Уз правог пријатеља, сви проблеми могу лако бити отклоњени. А ако је тај пријатељ „Дунав ауто“, сигурно и безбедно путовање је загарантовано! Удишите свој одмор пуним плућима!

„Дунав ауто“ – ваш и наш пријатељ!

За заказивање техничког прегледа или других услуга упутите имејл на office@dunavauto.co.rs.
Детаљније информације о услугама, мрежи центара и радном времену можете добити на сајту „Дунав аута“: www.dunavauto.rs.

Izbegnite visoke troškove lečenja na odmoru

Преузмите андроид апликацију.