Почетна > Свет
Свет

Принц Хари: Нацистичку униформу обукао сам на наговор Вилијема и Кејт

Принц Хари наводно је изјавио, у својим мемоарима који би ускоро требало да буду објављени, да су га његов брат принц Вилијам и његова тадашња партнерка, а данас супруга принцеза Кејт, охрабривали 2005. године да обуче нацистичку униформу за забаву, као и да су се “ваљали под поду од смеха“ када су га у тој униформи први пут видели.
Фото: Танјуг/AP/Stefan Jeremiah

Како наводи Њујорк пост, који је имао увид у исечке из још увек необјављених мемоара, тада је 20-годишњи принц питао за савет Принца Вилијама и његову будућу супругу Кејт Мидлтон да ли да обуче нацистичку унииформу, или да се маскира у пилота, на шта су се они насмејали и рекли да обуче униформу.

“Позвао сам Вилија и Кејт и упитао за мишљење. Нацистичка униформа, рекли су. Када су ме видели, обоје су урлали од смеха. Рекли су да изгледа горе и много смешније од трикоа који је Вилијем требало да обуче, што је, наравно, била поента“, написао је принц Хари.

Фотографија принца Харија је изазвала снажну реакцију јавности, преноси британски Сан, а он је изјавио да му је “веома жао ако је икога на било који начин увредио“.

Мемоари принца харија требало би да буду објављени 10. јануара.

Британски лист наводи да је успео да добије примерак књиге упркос „строгим безбедносним мерама пре објављивања“.

Erdogan predložio Putinu jednostrani prekid vatre u cilju mirovnih napora

Преузмите андроид апликацију.