Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Пријавите за студентски стартап камп – „ParkUP! 2024“ који ће бити одржан од 11. до 16. јула

По први пут овог лета ParkUP! отвара врата за студенте из целе Србије.
камп
Фото: PrtSc/НТП Београд

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) отворио је пријаве за студентски стартап камп – ParkUP! 2024 који ће бити одржан од 11. до 16. јула. По први пут на овај јединствени програм учења, рада и дружења, могу да се пријаве и студенти који студирају ван Београда.

ParkUP! је интензивни програм учења, рада и дружења у НТП Београд, намењен студентима свих факултета широм Србије са циљем да стекну основна знања и вештине о технолошком предузетништву – како да уоче проблеме и препознају пословне прилике на тржишту, ојачају тимске вештине и који су кораци у претварању иновативне идеје у успешан бизнис.

Свим академцима који студирају ван Београда биће обезбеђен смештај током трајања кампа.

Позив је за студенте који:

  • имају између 18 и 26 година;
  • студирају и желе додатно да унапреде своје личне и професионалне вештине;
  • интересује их предузетништво;
  • желе да упознају сјајне стартап осниваче️ и са колегама са других факултета из целе Србије се опробају у тимском раду на развоју иновативне идеје.

Пријаве су отворене до 22. јуна на сајту НТП Београд.

Предавања и радионице на кампу засноване на Lean стартап технологији, а уз доста креативног рада, студенте очекује и сјајно дружење.

Студентски стартап камп ParkUP! 2024 реализује се у оквиру Програма промоције и популаризације иновационе делатности Министарства науке, иновација и технолошког развоја, уз подршку пројекта Технопарк Србија 2.

Da li je danas lakše završiti fakultet u odnosu na prošli vek i koje su olakšice?

Преузмите андроид апликацију.