Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Представници италијанске регије Фурланија-Јулијска крајина посетили Новосадски сајам

Генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић примио је данас представнике италијанске делегације и том приликом их упознао са активностима које се спроводе поводом одржавања 90. међународног пољопривредног сајма на којем ће Италија бити Земља партнер.
Фото: Новосадски сајам

Том приликом, Цветковић је рекао да су појачане активности у сусрет овом важном агробизнис догађају на којем се очекује присуство представника ове регије, као и представника сајма у Пардононеу и италијанских привредника.

Фото: Новосадски сајам

Захваљујући доброј сарадњи коју имају регије Аутономне покрајине Војводине и регије Фурланија-Јулијска крајина, постоји огромна заинтересованост представника регије да самостално наступи на Међународном пољопривредном сајму који ће бити приређен од 20. до 26. маја, најавио је регионални секретар за пољопривреду ФВГ регије, Стефано Заниери.

Фото: Новосадски сајам

Прилику да се представе на Пољопривредном сајму би искористили и представници италијанског сајма који се налази у Парденонеу, чија је жељ,а да се у наредном периоду, унапреди и продуби досадашња сарадња са Новосадским сајмом.

Закључак скупа је да простор за сарадњу постоји у свим аспектима и да ће први корак на том путу управо бити овогодишњи наступ представника регије Фурланија-Јулијска крајина.

Legati Evropske prestonice kulture nastavljaju da žive – Nova izložba za Dan grada


Преузмите андроид апликацију.