Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Представа “Женски разговори“ 26. јануара у свечаној сали НИС-а

У представи „Женски разговори“ по тексту Душка Радовића, која траје већ 30 година и која никога на оставља равнодушним и која ће вас насмејати до суза улоге су поделили велика имена српског глумишта, Светлана Цеца Бојковић, Весна Чипчић, Милан Цаци Михаиловић.
Фото: PrtSc/new.gigstix.com

У питању је урнебесна комедија која редовно пуни дворане и успешно забавља публику. Уз антологијске реченице Душка Радовића, мушке разговоре, женске разговоре, шармантану и, на да све, забавану глуму троје наших врхунских глумаца доводи до тога да публика увек насмејана напусти салу…

Два света потпуно различита, енигматична, вечно генерализована на „жене су овакве а мушкарци онакви“ и поделу на „ми и ви“, инспирисала су Душка Радовића за књигу Женски разговори, комичну збирку кратких прича о мушкарцима и женама. Мушкарце стално мучи једно питање – шта жене желе? Успели су да се сложе да се жена може само волети или не волети. На другој страни имамо жене које потпуно разумеју мушку планету, читају их и откривају. Њих размишљање о томе шта мушкарци желе ни мало не мучи – оне то већ све знају.

Улоге:

Светлана Цеца Бојковић
Весна Чипчић
Милан Цаци Михаиловић

Представа ће се одржати 26. јануара у свечаној сали НИС-а од 20:00 часова.

Rođendanska nedelja Novosadskog pozorišta od 23. do 27. januara

Преузмите андроид апликацију.