Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Представа „ТинТок“ у оквиру Змајевих дечјих игара у КС „Барка“, 9. јун

Представа „ТинТок“ биће изведена 9. јуна у 20.00 часова у Културној станици Барка, а у оквиру Змајевих дечјих игара.
Фото: КС Барка

Представа је део истоименог пројекта током којег је петнаесторо тинејџера учествовало у психолошким радионицама, на којима су разговарали о својим свакодневним проблемима, свету који их окружује, о својим запажањима, бригама али и радостима.

Под стручним вођством психолога и дефектолога, учесници су развијали вештине асертивне комуникације, а потом своја искуства и исказе претворили у драмске ситуације и песме. У радионицама су учествовали полазници Драмског студија Позоришта младих, узраста од 13-15 година, и солисти хора „Бајићеви славуји“.

Играју: Мила Миладиновић, Милица Душанић, Софија Сантовац, Анђела Ненадовић, Милица Миљуш, Љубица Кметовић, Ксенија Бушковић, Ивана Вучковић, Дина Миладиновић, Христина Анђелковић, Јелисавета Лончар, Алекса Перић, Димитрије Кобиљски, Алекса Тодоровић, Огњен Поповић и чланови хора „Бајићеви славуји“.

На клавиру вас очекују Марко Живковић и Јожеф Риттер, за перкусије је задуженн Давид Ладичорбић а на гитари Ивана Вучковић. Композитор овог дела је Сава Илија Брчански. За музичко-педагошки рад са децом је задужена Ана Ковачић а за драмско-педагошки рад са децом и режију Славица Вучетић. Стручни тим сарадника чине и психолог Мила Радовановић и дефектолог-логопед Маша Јовичић.

Представа је реализована у сарадњи са Центром за драмску едукацију „Театрополис“, Центром за едукацију „Гаудиум“ и Музичком школом „Исидор Бајић“. Плакат је дизајнирала Тамара Ковачић.

Mesto nadomak Novog Sada koje nas vraća 2200 godina unazad, u vreme Kelta! (FOTO)

 

Преузмите андроид апликацију.