Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Представа „ТинТок“ у КС „Барка“ на сцени представила свакодневне проблеме тинејџера (ФОТО)

Представа „ТинТок“ одржана је синоћ за Новосађане у Културној станици „Барка“  у оквиру Змајевих дечјих игара.
Фото: Богдан Јовановић

Представа је део истоименог пројекта током којег је петнаесторо тинејџера учествовало у психолошким радионицама, на којима су разговарали о својим свакодневним проблемима, свету који их окружује, о својим запажањима, бригама али и радостима.

Под стручним вођством психолога и дефектолога, учесници су развијали вештине асертивне комуникације, а потом своја искуства и исказе претворили у драмске ситуације и песме. У радионицама су учествовали полазници Драмског студија Позоришта младих, узраста од 13-15 година, и солисти хора „Бајићеви славуји“.

У представи су играли: Мила Миладиновић, Милица Душанић, Софија Сантовац, Анђела Ненадовић, Милица Миљуш, Љубица Кметовић, Ксенија Бушковић, Ивана Вучковић, Дина Миладиновић, Христина Анђелковић, Јелисавета Лончар, Алекса Перић, Димитрије Кобиљски, Алекса Тодоровић, Огњен Поповић и чланови хора „Бајићеви славуји“.

На клавиру су били  Марко Живковић и Јожеф Риттер, за перкусије је био задуженн Давид Ладичорбић а на гитари Ивана Вучковић.

Композитор овог дела је Сава Илија Брчански. За музичко-педагошки рад са децом била је задужена Ана Ковачић а за драмско-педагошки рад са децом и режију Славица Вучетић. Стручни тим сарадника чине и психолог Мила Радовановић и дефектолог-логопед Маша Јовичић.

Уз помоћ свих ова представа је до савршенства организована, што су аплаузом умели да испрате присутни у Културној станици „Барка“.

Otvaranje Novosadskog muzičkog leta na Svetski dan muzike 21. juna

Преузмите андроид апликацију.