Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Представа „Шта радиш вечерас“ 06. јуна у Омладинском центру Опенс

Са задовољством вас обавештавамо о предстојећој позоришној представи коју је припремила трупа младих – форум театар Центра за омладински рад.
Фото: Промо

Млади ће изводити представу „Шта радиш вечерас?“ коју су сами креирали током месеци радионица у ЦЗОР-у са глумицом Соњом Лештар. Они се овог пута баве темом друштвеног притиска приликом конзумације алкохола, што је храбра тема када одрастамо у друштву у ком је алкохол саставни део културе.

Након извођења представе, публика се позива на дискусију, као и да стане у ципеле глумаца на бини и покуша да сцену одглуми другачије, али не мењајући карактер ликова, како би исход представе био другачији.

Форум театар је познат по свом ангажману у друштвеним питањима и користи уметност као средство за промовисање дијалога, емпатије и промене, а и ширења свести о одређеним темама.

Позивамо вас да нам се придружите на овом извођењу „Шта радиш вечерас?“ која ће се одржати 6.6.2023 од 18ч и од 20ч. Представа ће се одржати у Омладинском центру Опенс а очекујемо да ће привући пажњу младих, како и наставника/ца, родитеља и особа које раде са младима.

Молимо вас да потврдите вашу присутност и резервишете места за себе и ваш тим путем е-маила, а за пријаву публике и резервацију места постоји линк у опису нашег инстаграм профила @centar_za_omladinski_rad, или нам могу писати на фејсбуку, инстаграму, тиктоку и на званичан мејл czor@czor.org.

Naredne nedelje počinje manifestacija „Zmajeve dečje igre“

Преузмите андроид апликацију.