Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Представа „Шта ме снађе“ у СНП-у

Представа „Шта ме снађе“ одиграће се сутра, 2. децембра у 20 часова на сцени Јован Ђорђевић у Српском народном позоришту.
Фото: PrtSc/Facebook/Andjelka

Након дуге паузе и ускраћене могућности да се квалитетно насмејемо уз добру позоришну комедију, дошло је време да опет уживамо у једној од најгледанији монодрама у региону. Ова предивна, врло животна комедија је одиграна до сад скоро 200 пута у распродатим салама Србије, региона, Европе, Канаде и Америке.

Наша популарна глумица је главни протагониста ове фантастичне представе, настале из пера Небојше Ромчевића, ако не најбољег, сигурно једног од најбољих сценариста данашње Србије.

Шармантна Анђелка, у овој представи игра Јованку Јоку Јаковљевић, банкарку стару 32 године.

У представи, Анђелка је једна млада жена која гради каријеру оним што има (памети и знања понајмање) у суровом корпоративном свету.

Сасвим случајно се нашла пред дилемом: част и брачна верност или успон у каријери?

Такву дилему не може да разреши сама: читава војска ликова јој у томе помаже стварајући још већу конфузију у њеној празној главици, а директоров син само што није ушао у њену собу…

Овај је свет скројен тако наопако, да изгледа да је свака жена бар једном налетела на свог Харвија Вајнстајна. Задовољство је његово, кајање њено…

Текст за ову одличну комедију је написао Небојша Ромчевић, а режију је урадио познати глумац и режисер Бранко Ђурић Ђуро.

Muzičko poetsko veče „Naše priče“ Ivana Bosiljčića 3. decembra u SNP-u

Преузмите андроид апликацију.