Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Правила облачења која ће вам помоћи да одмах изгледате привлачније

Највећу грешку чине људи који се облаче онако како су видели на лутки у излогу. Прво, нико нема идентичне пропорције. Друго, један комад одеће може да стоји другачије ако га искомбинујете на нов начин.
Фото: Unsplash/Lumin

Довољно је да пратите ових неколико правила облачења да бисте оставили утисак да знате шта радите и истог тренутка ћете изгледати привлачније:

1. Тачне пропорције

Визуелно поделите тело на три једнака дела. Блуза или кошуља не би требало да покривају више од једне трећине. Остале две трећине би требало да покривају фармерке или сукња.

2. Ношење широке одеће

Широка одећа је модерна, али само ако силуету нагласите каишем око струка или ако предњи део кошуље увучете у панталоне.

3. Дужина рукава

Рукави на сакоу или капуту требало би да се завршавају до зглоба шаке, а разлика између рукава сакоа и кошуље требало би да буде око 1,5-2 центиметра.

4. Кратке чизме

Ношење кратких чизама на голу ногу, визуелно скраћује дужину ваших ногу. Боље је да их носите уз панталоне или дуге сукње и довољно је да се види само 2.3 центиметра голе коже око глежња.

5. Џепна марамица

За мушкарце који се двоуме коју боју да изаберу за џепну марамицу – изаберите белу. Бела марамица је универзална. Кравата не мора увек да одговара боји марамице.

Saosećajni ljudi vole folk muziku, sistematični džez

Преузмите андроид апликацију.