Почетна > Србија
Србија

Повремено влажни коловози због кише, на планинама могућ снег

Због слабе кише, данас треба очекивати повремено влажне коловозе, док је на планинанама могућ снег због чега је зимска опрема обавезна, а у ноћним и раним јутарњим сатима постоји опасност и од слабије поледице, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Фото: Pixabay/Sauerlaender

Ван градова саобраћај је умереног интезитета, проходност путева је у нижим пределима добра, сем на прилазима већих градова где је саобраћај појачан и где је кретање возила у појединим деловима дана успореније, наводи АМСС.

Магла на више путних праваца

На више путних праваца у Србији видљивост је јутрос смањена због магле.

На ауто-путу Е-75, петља Бујановац Југ – гранични прелаз Прешево, због појаве магле видљивост је смањена на 80 метара, а од тунела Предејане до петље Врање на 50-60 метара, саопштили су Путеви Србије.

Код петље Грделица – тунел Предејане магла смањује видљивост на 100 м, петља Врање – петља Бујановац југ на 80 м, на ауто-путу Е-80, на деоници петља Бела Паланка – петља Пирот запад на 200 метара.

Могућа је појава магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Амбициозни пројекти, 40 милијарди евра да се све заврши по плану

Преузмите андроид апликацију.