Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Потврда из Лозане: ФСС добио спор против Тончева

Арбитражни суд за спорт у Лозани (ЦАС) потврдио је казне изречене Новици Тончеву и Станиславу Тончеву од стране надлежних органа Фудбалског савеза Србије.
Фото: sportskicentarfss.co.rs

Уједно је одбио као неосноване жалбе Новице Тончева и Станислава Тончева против одлука надлежних органа ФСС.

Подсетимо, Новици је почетком ове године изречена казна од девет месеци забране рада у фудбалу због тога што су ушки у свлачионицу судија на полувремену меча између Радника из Сурдулице и ТСЦ-а. За исти прекршај, Станислав је санкционисан са шест месеци забране.

„Одлуке су коначне, без могућности даље жалбе. Арбитражни суд у Лозани је такође наложио да Новица Тончев и Станислав Тончев Фудбалском савезу Србије надокнаде све трошкове арбитражног поступка вођеног пред ЦАС-ом. Поред тога Новица Тончев и Станислав Тончев додатно ће морати да плате по 2000 швајцарских франака Фудбалском савезу Србије као надокнаду за део правних и других финансијских обавеза“, наводи се на сајту ФСС.

ФСС је у наведеним арбитражним споровима заступала адвокатска канцеларија Зорана Дамјановића из Београда, док је супротну страну у спору заступала адвокатска канцеларије Миће Петковића из Београда, а све како је наведено у одлукама ЦАС-а које се налазе у прилогу ове вести.

Koga navijači najviše vređaju na Tviteru – najčešće na meti fudbaleri Junajteda?

Преузмите андроид апликацију.