Почетна > Србија
Србија

Посланици следеће недеље о Предлогу закона о заштити потрошача

На ванредној седници Скупштине Србије, која ће се одржати 7. септембра, посланици ће разматрати Предлог закона о заштити потрошача, као и предлоге других закона.
Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Председник Народне скупштине Ивица Дачић сазвао је 11. ванредно заседање Народне скупштине у 12. сазиву, са почетком у 10 часова, саопштено је из скупштине.

На дневном реду су и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Марока о сарадњи у области одбране, затим Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Руске Федерације о оснивању и условима делатности културно – информативних центар и Предлог закона о потврђивању Оквирног споразума о зајму ЛД 2070 (2020) између Банке за развој Савета Европе и Србије за пројектни зајам – Студентско становање.

Посланици ће одлучивати и о Предлогу закона о потврђивању Амандмана на Монтреалски протокол о супстанцама које оштећују озонски омотач, Предлогу закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Немачке о сарадњи у области одбране, Предлогу закона о потврђивању измена Споразума између Владе Србије и Кабинета министара Украјине о укидању виза за њихове држављане.

На дневном реду је и Предлог одлуке о избору вицегувернера Народне банке Србије, који је поднела гувернер НБС, Предлог одлуке о изменама Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Народне скупштине Републике Србије, који је поднела Посланичка група „Александар Вучић – за нашу децу“ и Предлог одлуке о изменама Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Народне скупштине који је поднела Посланичка група „Александар Вучић – за нашу децу“.

 

Преузмите андроид апликацију.