Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Породични викенд уз пчелицу Мају у „Arena Cineplex“

Породични викенд уз најновије пустоловине пчелице Маје и њених пријатеља заказан је за суботу и недељу, 15. и 16. јануар у биоскопу Арена Синеплекс.
Фото: Arena Cineplex

Свако дете које погледа ову сјајну авантуру добиће на поклон дечји часопис Невен и слаткиш. Карте су у продаји на благајни биоскопа Арена.

Кад Маја и Паво, спасу принцезу мрава, наћи ће се усред епске битке која ће их одвести у чудне нове светове, а њихово пријатељство ставити на искушење. Мајине се пустоловине и овог пута одвијају у природи и позитивне су приче пуне наде, пријатељства и толеранције. Баш оно што нам свима треба! Мала Маја живахна је и знатижељна пчелица, која баш и не воли правила. Краљица је наиме строго забранила одлазак у још једну авантуру, али не послушавши је, Маја креће на важан задатак: испоруку златног јајета, будући да она наравно не може одолети помоћи још једној буби у невољи! Али кад се ,,јаје“ излегне, Маја и Паво се суоче лицем у лице са досад највећом одговорношћу – предивном, љупком малом принцезом.

У синхронизацији ове анимиране авантуре учествовали су: Мина Лазаревић, Стеван Пиале, Томаш Сарић, Димитрије Стојановић, Ђурдјина Радић , Марко Мрђеновић, Владимир Марковић Луни, Милан Антонић, Огњен Дрењанин, Ања Орељ, Милена Моравчевић, Вук Гајић, Јелена Марковић, Ивона Рамбосек, Рајко Богосављевић и Милан Крунић.

Repertoari bioskopa za četvrtak 13.1.

Преузмите андроид апликацију.