Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Породични викенд уз „Лето када сам научила да летим“ у „Arena Cineplex“

Након атмосфере на премијери филма какву ће посетиоци биоскопа још дуго памтити, Арена Синеплекс представља Породични викенд поводом филма „Лето када сам научила да летим“ 19. и 20. фебруара.
Фото: Cineplexx

Уз нежну причу о одрастању и помирењу у новом остварењу Радивоја Андрића, свако дете ће током овог викенда добити поклон часопис Невен, а најсрећније очекују поклони из филма.

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Арена Синеплекс.

Дванаестогодишња Софија машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом (Олга Одановић) и луцкастом баба-тетком Луце.

Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је ‘’па-ка-о’’, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне.

Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

У главној улози мале Софије нашла се Клара Хрвановић, док су улоге њене баке Марије и бабе-тетке припале Олги Одановић и Сњежани Синовчић. Режију потписује Радивоје Андрић.

“Gradske info” i “Cineplexx” vam poklanjaju dve karte za film “Ti si taj”

Преузмите андроид апликацију.