Почетна > Културна сцена

Културна сцена Нови Сад

Породични викенд у биоскопу Cineplexx Promenada 4. и 5. марта

Поводом нове анимиране приче за децу и породицу „Баш супер“ организован је Породични викенд у биоскопу Cineplexx Promenada 4. и 5. марта. За све малишане припремљени су поклони, као и бесплатне креативне радионице.
Фото: Cineplexx Promenada

Овог викенда од 15:00 до 17:00 часова у холу биоскопа Cineplexx Promenada биће бесплатне креативне радионице, које организује Облутак. За све малишане који погледају цртаћ „Баш супер“ припремљен је поклон постер, а Стоби грицкалице су обезбедиле укусну ужину (*док трају залихе).

Једанаестогодишња девојчица Хедвига, заљубљеник у игрице, открива да јој се живот окреће наглавачке када је приморана да замени свога оца као суперхероја града и то много пре него што је очекивала.

Изазови пред којима се нашла много су већи него што је могла и да претпостави, а услед неспретних потеза отац се одлучује за рођака Адирана, као будућег хероја. Она мора брзо да реагује!

Анимирани филм „Баш супер“ приказан је на 73. Филмском фестивалу у Берлину где се нашао у такмичарском програму Generation Kplus.

Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Promenada или путем апликације CineplexxRS.

Трејлер филма:

Репертоари биоскопа за уторак, 28. фебруар

 

Преузмите андроид апликацију.