Почетна > Србија
Србија

Политички протест опозиције: Говор одржала активистиња организације коју финансира Рокфелеров фонд (ФОТО)

Данас у 18 часова испред Скупштине Србије почео је шести по реду политички протест који организују опозиционе партије.
Фото: PrtSc

Под паролом борбе против насиља опозиција организије протесте како би се домогли власти. Они траже укидање свих медија који им не одговарају, као и диретно управљање РЕМ-ом.

На скупу опозиције говорила је Марина Видојевић, активисткиња организације „Крени-промени“. Та организација је најпознатија по донацијама које је добила од Рокфелеровог фонда.

Фото: PrtSc

Ипак, присутни су обманути да је Видојевићева нестраначка личност и наставница, а њен активизам у организацији која се финансира из станих фондова није поменут.

На политичком протесту опозиције појавио се и Петар Ђурић Ђуфа, бивши учесник ријалитија „Парови“ који је најпознатији по томе што је малтретирао професора историје у гимназији у Мајданпеку.

Једна од узданица опозиције и њихов гласоговорник, редитељ Стеван Филиповић, позвао је путем друштвених мрежа грађане на данашње политичке протесте и то – потпуно наг!

Из његове најновије објаве изводи се закључак да позива на порно протесте, а начин на који је то учинио говори о „култури“ и „заштити наше деце“ на коју се вође протеста позивају.

На протест су стигли организатори протеста из опозиционих политичких партија: Вук Јеремић, Александар Јовановић Ћута, Радомир Лазовић, Срђан Миливојевић, Борко Стефановић…

Учесници протеста блокирали су саобраћај код Скупштине Србије, као и претходних пута.


Vučić: Priština da napravi ustupke da bi Srbi učestvovali na novim izborima

Преузмите андроид апликацију.