Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Погба: Срећан сам што сам се вратио кући

Француски репрезентативац, Пол Погба, вратио се у Јувентус после шест година проведених у Манчестер јунајтеду.
Фото: Танјуг/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Он је пре свега истакао да му је све у вези Јувентуса недостајало.

„Веома сам срећан што сам се вратио кући, јер тако се овде осећам. Одушевљен сам. Било је лепо добијати поруке навијача Јувентуса још док сам био у Енглеској. Мој фокус је био потпуно на Манчестер јунајтеду, али ми је све ово недостајало“, започео је Француз.

Додао је и да је био у контакту са тренером Масимилијаном Алегријем.

„Када сам био у Јунајтеду, држао сам контакт са Алегријем. Био ми је овде тренер први пут, имали смо сјајне моменте заједно. Имали смо одувек добар однос. Он је прави човек за овај тим, а за мене је био прави час да се вратим. Срце је изабрало Јуве. Изнутра сам знао да желим да се вратим и тако дам и одлучио“.

Још једно појачање клуба из Торина, Анхел Ди Марија, истакао је да није очекивао овакву добродошлицу.

„Сјајно је бити овде и имати прилику да носим овај дрес. Поптис за Јувентус је био најбољи потез. Моја породица и ја смо имали веома топлу добродошлицу. Истина је све што се прича, Јуве је заиста велики клуб и овде се сви осећају као да су део једне породице“.

Сјајно крило споменуло је и да је немогуће тако великом клубу рећи „не“.

„Изабрао сам Јувенус јер је то највећи клуб у Италији. Сви желе да победе. Екипа је сјајна и желео сам да будем део ње. Када вас овако велики клуб зове, немогуће је рећи не“, завршио је Ди Марија.


Supruga Levandovskog: Ni ja ne znam hoće li Robert u Barsu

Преузмите андроид апликацију.