Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Погба плаћао врача да му гледа у будућност, бацао чини на Мбапеа

Матијас Погба, брат фудбалера Јувентуса Пола Погбе објавио је низ твитова на овој друштвеној мрежи о томе да је француски фудбалер плаћао услуге врача ради прорицања будућности.
Фото: Танјуг/LaPresse via AP

Матијас Погба приведен је због сумње да је учествовао у изнуђивању новца од свог млађег брата Пола.

Матијас и Погбини пријатељи из детињства отели су везисту Јувентуса у хангар недалеко од Париза и од њега захтевали да им исплати 13 милиона евра.

Француз је платио 100.000 евра јер је толико новца могао да подигне, а касније је сазнао да је у чину отмице укључен и његов рођени брат.

Након тога су уследиле међусобне оптужбе у породици Погба, а Матијас је навео да је Пол редовно плаћао врача за разне услуге, па чак и да изазове повреду нападача ПСЖ-a Килијана Мбапеа.

Полиција је реаговала и привела Матијаса и четворицу његових саучесника.

У серији твитова и нових информација, Матијас Погба је изнео многобројне оптужбе на рачун Пола Погбе.

Матијас тврди да је Погба платио врачу укупно око 4.000.000 евра.

„Пол му је плаћао од 75.000 до 100.000 евра по услузи. Чак му је дао пуномоћje у лондонској банци за његов рачун. Поклањао му је разне ствари попут аутомобила и сребрног накита. Једног дана је врач ухапшен у Француској са великом количином кеша. Пол је звао у Француску да потврди како му је он дао новац. Постао је пасионирани љубитељ вештичарења. Та особа је изоловала мог брата од породице“.

У једном твиту истакао је да је програмирао да се аутоматски објави једна од изјава у случају да буде затворен.

„Пол је често унајмљивао врача да му помоћу разних ритуала допринесе бољем ангажману. Врач је радио за многе познате личности и фудбалере, а задаци су му били да предвиди будућност, помогне Полу да заблиста, појача му квалитете, саботира мечеве и баца зле члини на играче и противнике. Сарадња врача и Пола је почела 2016. после чега је он прешао у Манчестер Јунајтед тврдећи да воли клуб. Чак му је Пол средио визу да уђе у Енглеску како би био са њим. Веровао је да му је врач помогао да освоји Лигу Европе у финалу против Ајакса, а тражио је од њега да му помогне да освоји и Европско првенство у Француској тог лета. Чудне ствари су се дешавале тада. Као на пример облак лептирова који се појавио пре утакмице на првенству“.

Mladi fudbaleri Srbije slavili protiv Finske u Subotici

Преузмите андроид апликацију.