Почетна > Србија
Србија

Подршка Вучићу у Бањалуци: Србија не сме да стане

Изашли смо данас овде да пружимо апсолутну подршку господину Вучићу – каже грађанин Зоран Грујић
Foto: rtvbn

Грађани Републике Српске окупили су се данас испред Генералног конзулата Републике Србије у Бањалуци, одакле су послали поруке подршке председнику Србије Александру Вучићу и Српској напредној странци.

– Изашли смо данас овде да пружимо апсолутну подршку господину Вучићу, председнику Србије, који је Србију откад је дошао вратио из мртвих јер је претходна странка свела на нулу – каже грађанин Зоран Грујић.

– Могу вам рећи да су ово историјски избори за Србију а за нас у Републици Српској то је част да нам један човек који је пореклом са наших простора дошао у ситуацију да буде великан српског народа – рекао је Илија Вуковић.

Foto: rtvbn

Памтимо подршку Србије и њеног председника у временима политичких криза, али и економску помоћ која градовима и општинама Републике Српске стиже већ годинама и захвални смо на томе, поручили су окупљени грађани.

– Мало људи има на овом Балкану који имају међународну лиценцу да одржи колико се бори за Косово и Републику Српску и сви људи с мало разума који су с ове стране Дрине треба да подрже његову мисао и све и сетимо се короне колико нам је пружио подршке, направио школа, вртића обданишта надвожњака и прехрамбену индрустрију – каже грађанин Перо Каурин.

Foto: rtvbn

Држављани Републике Србије, који имају боравиште у Републици Српској и БиХ, могу се уписати у јединствени бирачки списак за гласање на ванредним парламентарним и локалним изборима у Србији у Генералном конзулату Републике Србије у Бањалуци и конзуларној канцеларији у Требињу, најкасније до суботе, 25. новембра, до поноћи.

Stoltenberg doputovao u Beograd, dočekao ga Vučević

 

Преузмите андроид апликацију.