Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Почиње наплата паркирања у делу насеља Банатић

На основу Решења Градске Управе за саобраћај и путеве, од 2. октобра 2023. године у организовани систем наплате паркирања улазе паркиралишта у делу насеља Банатић:
Фото: Градске инфо

– Улица Стјепана Митрова Љубише

– Улица Јована Храниловића

– Бачка улица

– Улица Париске комуне

– Руменачка улица (код Дома здравља)

– Улица Паје Марковића Адамова

– Улица Омладинског покрета

– Булевар Јаше Томића (од Руменачке до Гагаринове улице, непарна страна)

Наведена паркиралишта налазе се у режиму плаве зоне, без временског ограничења. Паркирање, по цени од 50,00 динара за сат времена, може се платити слањем СМС-а са регистарском ознаком на број 8212, или куповином „греб-греб” паркинг карте на киоску.

Грађани који имају пребивалиште у наведеним улицама и поседују возило у власништву имају право на повлашћену станарску паркинг карту, по цени од 200,00 динара на месечном нивоу. Уплата се може извршити, од понедељка 25. септембра, електронски – коришћењем апликације еППК. Апликацији се може приступити на интернет адреси њњњ.паркингнс.рс, у одељку еППК (хттпс://еппк.паркингнс.рс). Такође, цтанарске паркинг карте издају се и на Благајни ЈКП „Паркинг сервис“ у Улици Филипа Вишњића 47, од понедељка 25. септембра, сваког радног дана и суботом од 8 до 20 часова. За регулисање станарске паркинг карте на Благајни Предузећа потребно је дати на увид личну карту и саобраћајну дозволу.

За све додатне информације грађани могу да контактирају ЈКП „Паркинг сервис“ Нови Сад, позивом на бројеве: 021/472-41-40 и 0800/021-104.

Od danas rade novi semafori u Temerinskoj ulici

 

Преузмите андроид апликацију.