Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Почели радови на комплексу „Liman V Garden Residence“ (ВИДЕО)

Пројекат „Liman V Garden Residence“ од самог почетка привлачи велику пажњу купаца, а сада су отпочели и радови на овом стамбено – пословном комплексу.

Овај савремен и садржајан објекат, смештен на углу улица Иве Андрића и Народног фронта, састојаће се из седам ламела и конструисан је тако да задовољи све потребе савременог начина живота.

Фото: Промо

Пројектован у духу досадашњег извођачког и инвестиционог искуства компаније Галенс Инвест, у креирању урбанистичких зона за квалитетан живот будућих станара, симбиозом ефикасне савремене организације и мирног хармоничног парка, својим корисницима ће пружити све што им је потребно за угодан и квалитетан боравак.

Интересовање за куповину станова у комплексу „Liman V Garden Residence“ је, од саме најаве пројекта, прилично велико, будући да је у питању изузетно атрактивна локација и понуда станова свих структура и различитих оријентација.

Фото: Промо
Фото: Промо

Уколико желите да сазнате више информација о преосталим становима, условима куповине и динамици радова, позовите продајни тим компаније Галенс Инвест: 064 649 5880 или посетите сајт galens.rs.

Sutra otvaranje „DEAL“ laboratorije u Načno-tehnološkom parku u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.