Фабрика чоколаде Barry Callebaut расписала је Конкурс за обављање плаћене стручне праксе.
Да бисте се пријавили за обављање стручне праксе, морате да испуњавате одређене услове. Кандидат мора бити дипломирани инжењер технологије и мора бити на евиденцији Националне службе за запошљавање у Новом Саду без претходног радног искуства.
Такође, могућност пријаве имају и студенти на мастер студијама.
Програм стручне праксе ће трајати од девет до 12 месеци. Након завршетка праксе, у зависности од могућности, студенти ће имати могућност запослења и потписивања уговора у овој компанији.
Програм праксе почиње 01. септембра 2022. године.
Заинтересовани студенти са Технолошког факултета могу се јавити на mail др Иване Лончаревић (ivana.radujko@gmail.com) до 28. августа 2022. године.
Barry Callebaut је водећи швајцарски произвођач чоколаде. Ова компанија је највећи појединачни прерађивач какаоа на свету, са седиштем у Цириху.
Фабрика запошљава више од 100 радника и производи 50.000 тона чоколаде годишње.
Преузмите андроид апликацију.