Почетна > Индекс

Индекс Нови Сад

Питамо студенте: Зашто сте уписали Пољопривредни факултет? (ВИДЕО)

Пољопривредни факултет у Новом Саду је високошколска и научно-истраживачка установа чија је мисија реализација висококвалитетних образовних процеса, развој научних дисциплина и пренос стечених знања у привреду и друштво.
Фото: Градске инфо

Од оснивања, 1954. године Пољопривредни факултет је посвећен остварењу своје мисије засноване на успешним резултатима у образовању и научно-истраживачком раду и њиховој примени у пракси.

Током времена Факултет је према уоченим потребама привредног окружења, као и према актуелним потребама друштва, развијао студијске програме, који образују студенте за постојеће и наступајуће техничко-технолошке и социо-економске системе, развијајући при том упоредо и сопствене, компетентне људске и техничке ресурсе.

Пољопривредни факултет своју мисију остварује у три међусобно повезане основне групе делатности: високо образовање, научно-истраживачки рад и трансфер знања у привреду.

Зашто су студенти одлучили да упишу Технолошки факултет?

На Пољопривредном факултету настава се изводи на основним, мастер, интегрисаним, специјалистичким и докторским академским студијама.

Департмани Факултета и њихова унутрашња организациона јединица су:

У разговору са студентима овог факултета, покушали смо да сазнамо зашто су се одлучили да упишу овај факултет, који су им најтежи испити, омиљени професори и где себе виде након завршетка студија.

 

Преузмите андроид апликацију.