Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Питајте га у ком месецу је рођен и открићете какав је љубавник

Ко се држи правила, а ко радије истражује нове ствари?

Често се може чути да су људи рођени на пролеће знатижељни и ведрог духа, они рођени на лето врло талентовани и марљиви и да лако склапају познанства. Рођени у зимским месецима наводно могу имати високи степен интелигенције, разборитости и сналажљивости, док су људи рођени у јесен неретко занесењаци и сањари, али и интровертне особе које најрадије живе у свом малом свету.

Фото: Pexels/Andrea Piacquadio

Постоји још једна занимљива теорија по којој месец у коме је мушкарац рођен у великој мери одређује његове особине – у кревету.

Јануар

Мало је тога тако секси и мало људи има тако снажно развијено самопоуздање као људи рођени у јануару. Њима никад није проблем да се потруде у кревету да би задовољили партнера. Осим тога, јако добро знају што желе и како то добити од партнера, јер сјајно владају језиком љубави што је идеалан предуслов за везу у којој ће обоје бити врло задовољни.

Фебруар

Људи рођени у фебруару су топли и драги. Природно су надарени за нежност, па најрадије заводе шапутањем нежних речи партнеру на ухо. Често су врло отворени према свом љубавнику и спремни да покажу своју рањивост, без ограничења и зидова. Али, људи рођени у другом месецу у години воле то што јесу и добро се осећају у својој кожи, немају проблема са тим. Имајте на уму да се такав партнер нерадо мења да би другима удовољио.

Март

За људе рођене у марту никако се не може рећи да су срамежљиви, јер воле да истражују ​​и померају границе, свуда, па и у кревету. Велика је вероватноћа да ће привући партнера који то зна да цени. Често је реч о авантуристичком духу, па су њихове везе обично динамичне, уз осећај да се стално догађа нешто ново. Мало је оних који то могу да прате, зато цените партнера који може.

Април

Особе рођене у овом месецу имају све особине пожртвованог љубавника. Реч је о људима који увек радо угађају партнеру, јер поглед на партнера који ужива, њима причињава задовољство. Ретко ћете пронаћи некога ко је рођен у априлу, а да је себичан у кревету. Уз то, прилично су незахтевни, јер су срећни – због ваше среће. Дакле, с њима ћете сигурно уживати.

Мај

То су љубавници који знају како да уживају. Изузетно воле добру забаву и мало ствари заиста схватају озбиљно. Однос са њима најчешће је занимљива авантура. Са таквим партнером морате остати посвећени томе да уживате у заједничким авантурама и биће вам предивно заједно.

Јуни

Реч је о људима који су често врло повучени у јавности, али иза затворених врата врло поносни. Та двострука личност многима ће бити врло секси и привлачна. На крају крајева, ко би одолео томе да поред себе има нежну, а ватрену партнерку.

Јул

Људи рођени у овом месецу често су врло тајанствени, посебно у љубави. Тако партнер никад не може знати шта да очекује од вас, што даје дозу интриге и подиже тензије у односу. Због тога са њима никад није досадно. Та доза узбуђења одржава ватру у односу и чини да се свако мало обнавља привлачност у вези.

Август

Самопоуздање људи рођених у августу неретко се тумачи као жеља за доминацијом, али заправо није реч о томе. Више је ствар у томе да знате шта волите и не бојите се да истражите и нове ствари. Тај мањак срамежљивости обично привлачи партнере.. Заједно ћете напредовати и расти. Уопште, љубавници рођени у овом месецу спремни су да остану уз партнера и у добрим и у лошим временима.

Септембар

Радознали и брбљиви љубавници високе интелигенције желе партнера који зна како да их покрене. За људе рођене у септембру изазов је пронаћи такву особу, јер су често зрелији од своје генерације. То је предност коју знају да цене многи партнери и због које им се често диве. Али, бити у односу с таквом особом није увек лако. Зато цените партнера који показује упорност.

Октобар

Октобар је месец спонтаних људи који често спонтано заврше у кревету. У души су авантуристи склони истраживању света, па је важно бити отворен према партнеру и потражити некога ко се с таквим приступом животу може носити. Људи рођени у септембру партнера стално држе будним.

Новембар

То су људи који не држе до правила и радије истражују нове ствари. Такве особе су посебно занимљиве ако партнер не тражи превише изазова у интимним односима, али када га заведе ваша отворена природа у свакодневном животу, срамежљивост у кревету могла би га и разочарати.

Децембар

Људи рођени у децембру у љубавном односу често се суздржавају. Било би добро да радите на томе да будете отворенији с партнером, како бисте изградили однос поверења, који вам је јако важан. Потражите партнера који има заштитничку црту, јер ће то помоћи да заједно истражите више него што сте спремни сами да истражите,

Stvari koje uvek treba da imate na umu: Pomoći će vam da prebrodite teške periode

Преузмите андроид апликацију.