Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Пикси: Чеферин и Лаковић пријатељи, хвала ФИФА на промени правила

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је да је велико задовољство имати у гостима председника УЕФА Александра Чеферина и његовог сарадника Зорана Лаковића.
Фото: Танјуг/Марко Метлаш

„Велика је част имати тако угледне и еминентне госте и пре свега пријатеље. Дружење са њима, у ова два дана, проведено је на најбољи могући начин. Када се утисци буду слегли, заиста ће бити максимално позитивни”, рекао је селектор за сајт Савеза.

Драго нам је да има позитивно мишљење о нашој организацији и да види напредак Фудбалског савеза Србије у свим сегментима, додао је Пикси.

„То је оно што радује и охрабрује људе који се баве фудбалском политиком да наставе да српски фудбал уздижу и чине га бољим, лепшим и поноснијим. Када добијете речи похвале од првог цовека европског фудбала то заиста импонује и мотивише да будете још бољи“, поручио је Стојковић.

Селектор фудбалске репрезентације поздравио је и одлуку ФИФА да прихвати иницијативу, чији је он један од покретача, и повећа број играча за Мундијал у Катару са 23 на 26.

„Идеја се родила на панел састанку свих селектора у организацији ФИФА у Дохи. Мене, али сматрам и све остале селекторе, радује таква одлука. Као што сам и тада рекао, поновићу – мислим да је 26 играча оптималан број. То апсолутно не мења ништа, чак са људске стране, а не само тренерске, даје једну добру сатисфакцију, како мени, тако и свим играчима који ће се наћи на списку. Честитам ФИФА на разумевању и једној веома паметној и логичној одлуци”, изјавио је Стојковић.

Čeferin: Niko nema uslove za trening kao Srbija

Преузмите андроид апликацију.