Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Петнаесто издање „To Be Punk.Festival.а“ 25. и 26. новембра у СКЦНС Фабрика

Петнаесто издање „To Be Punk.Festival.a“ у организацији Студентског културног центра Нови Сад, одржаће се у СКЦНС Фабрици у петак и суботу, 25. и 26. новембра 2022. године.
Фото: СКЦНС Фабрика/Јелена Летић

Улазнице су у претпродаји онлине на http://www.gigstix.com/ као и на продајним местима Гигстиxа. Могуће је купити само комплет улазница за обе вечери, по цени од 1500 динара. Појединачне улазнице продаваће се на дан фестивала, на билетарници Фабрике по цени од 1000 динара за вече.

Оба дана, врата Фабрике и билетарница отварају се у 19 часова, а концерти почињу у 20 часова.Овогодишње издање ТБП-а одржава се у склопу програмског лука “Друга? Европа”, Европске престонице културе Нови Сад 2022.

У петак, 25. новембра наступају: један од водећих стреет пунк бендова, „Lion’s Law“ из Париза,“ Yöu – HC“ панк бенд из Скопља, „Odpadki civilizacije“ – љубљански ХЦ бенд, једно од првих хардкор имена некадашње Југославије, „Liquid Supercharge“ рокенрол/панк/хардкор бенд из Пуле и „Неуспех“- новосадски бенд који ће овом приликом промовисати деби албум у издању СКЦНС.

Фото:“lIons Law“/СКЦНС Фабрика

У суботу, 26. новембра наступиће:култни хардкор/панк бенд из Токија „Death Side“, француски „Oi!“ бенд“Rixe“, „melodični Oi!“, панк бенд из Барселоне, La Inqusicion“, „Ruidosa Inmundicia“ из Беча чији заштитни знак су брзе и фуриозне песме, „Крива истина“, панк бенд из Загреба, „Агрегат“, ријечко-постојнски мелодични ХЦ бенд и  „Statico“ ХЦ бенд из Београда.

Фото: „Statico“/СКЦНС Фабрика

Novosadski bend „Neprijatelj Prelazi Zeku“ u Fabrici SKCNS

 

 

Преузмите андроид апликацију.