Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Пет обавезних дезена у ормару сваке жене

Постоји много врста принтева, неке жене их радо носе, док се друге држе минималистичког изгледа и избегавају отиске по сваку цену. Цвеће, пруге, животињски отисци, сви ови принтеви су веома лични и могу заиста побољшати изглед ваше гардеробе. Потребно је пронаћи оне који се уклапају у ваш стил, а то није тако тешко као што се често мисли!

Иако сте можда дама која се држи чврстих материјала и носи једнобојну одећу, ове принтеве би требало да имате у ормару!

Фото: Pexels/JV Franes
Туфнице

Које год величине биле, туфнаста штампа је вољени класик. На пример, мале тачкице могу изгледати ванвременски и елегантно, док за разигране тренутке, бирајте велике или микс туфница са пругама за духовит изглед.

Карирано и пруге

Класично карирана или пругаста одећа је увек императив. Пробајте вертикалне пруге ако сте забринуте да хоризонталне пруге не пристају вашој силуети. Гингхам кариране верзије су прави класик, зато покушајте са квадратићима и пругицама.

Црно-бело или цветни отисци

Црно бели принт или цветни отисци су принтови у којима се лако проналази већина жена. Изаберите веселе цветне принтеве или занимљив црно-бели принт са којим грешака нема!

Анимал принт

Анимал принтеви, посебно леопард, може се сматрати готово неутралним. Никада неће изаћи из моде и он се лако комбинује са скоро сваким изгледом. Ако не волите одећу са леопард принтом, одаберите модне додатке са овим дивљим принтом.

Микс јарких боја!

Када желите да изгледате смело и забавно комбинујте светле боје и дезене на хаљинама, сукњама и модним додацима. Јарке боје су савршен избор за летње дане.

Генерално, ако не уживате у одећи која је прошарана различитим отисцима, усудите се да експериментишете са аксесоарима. Смели аксесоари ће изгледати као шлаг на торти!

Znakovi koji otkrivaju da ste potpuno zavisni od putovanja

Преузмите андроид апликацију.