Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Пет пословних комбинација за паклене дане

Спремање за посао не мора бити стресно
Фото: Pexels/Christina Morillo

Много смо тога заборавили током последњих годину дана (за почетак да лежерно комуницирамо с другим људима), а одевање за канцеларију прилично је високо на списку. Али сада, кад се радна места опет почињу отварати, време је да се вратите у пуном сјају. Али није лако открити модерну одећу прикладну за посао кад су температуре веома високе.

Наравно, желите да вам буде угодно на путу до посла, а да се касније не смрзавате испод климе. Можда ће вас ове стилске идеје прикладне за посао инспирисати.

Миди–сукња
Фото: Pexels/Elias de Carvalho

Миди–сукње су лежернија варијанта пословних сукања. Не само да су пријатније за ношење већ изгледају много боље од класичних уских модела. Било да су једнобојне или с неким занимљивим узорком, савршено ће се уклопити и у пословни look.

Беле панталоне
Фото: Unsplash/engin akyurt

Верујемо да су сви модели белих панталона омиљене панталоне свих жена преко лета. Лако се комбинују уз летње мајице, кошуље и блузе, а о chic модним додацима да и не говоримо. Такође, сјајно је што на беле панталоне можете искомбиновати и апсолутно сваку врсту обуће.

Кошуља – хаљина
Фото: Unsplash/Chandrakant Sontakke

Модели хаљина које изгледају као кошуље освојиле су готово све девојке, а уз то су одличан комад који можете ностити на посао. Супер је што ова хаљина не изгледа скроз пословно па након посла опуштено можете отићи на кафу или на састанак с дечком.

Комбинезон
Фото: PrtSc/Мода Стиль Жизни/You Tube

Овога лета често имамо прилику да видимо и комбинезоне у комбинацији с обичном мајицом. Ако желите мало елегантнији look, можете покушати и с кошуљом – на вама је да се поиграте различитим идејама и комбинацијама.

Хаљина с дугмићима
Фото: Pexels/Maksim Goncharenok

Хаљине с дугмићима апсолутни су must have ове сезоне, па могу да се носе и на посао. Наравно, модел хаљине одаберите зависно од окружења у којем радите. Препоручују се оне кратких рукава и дужине изнад колена, а ако је на послу допуштен нешто лежернији dress code, добар избор су и оне изнад колена и с дебелим бретелама.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.