Почетна > Бизнис
Бизнис

Пензионери задовољни акцијом бесплатних прегледа и најавом пензионерске картице

У више домова здравља у Београду пензионери данас и сутра могу да обаве бесплатне прегледе,  а судећи према њиховим изјавама веома су задовољни овом акцијом. Као и најавом да ће добити пензионерске картице уз које ће им рачуни у продавницама и ресторанима бити мањи, а улазнице у музеје и галерије јефтиније.
Фото: Градске инфо

Београђанин са којим смо разговарали у Дому здравља Стари Град, једним од домова здравља који су омогућавали бесплатне офталмолошке, ултразвучне и опште интернистичке прегледе, рекао је да је ова акција за њега била као поручена.

„Проблем је када је преглед неопходан а термина нема. Такав је био и мој случај, а данас сам успео да за непуних 40 минута обавим три прегледа. Није било гужве и ово је што се мене тиче идеално“, рекао је он.

Као новопечени пензионер нема искуства са пензионерским картицама. Нада се да ће му она која се најављује за јесен бити корисна помоћ у уштеди у кућном буџету.

Докторка Анђела Ратковић из Дома здравља Стари Град истакла је да је доста пензионера искористило акцију превентивних прегледа. С обзиром да су за њу сазнали тек јуче или јутрос.

“ Очекујем да до 16 часова, до колико данас акција траје, дође још доста пензионера. Надам се да ће нам ово постати пракса у будућем периоду. Да ће сви суграђани доћи на ред за своје специјалистичке прегледе“, рекла је др Ратковић.

Пензионери су нарочито истакли задовољство што данас није било уобичајене гужве, па су брзо стизали на ред.

Fond PIO danas objavljuje poziv za boravak penzionera u banjama

 

Преузмите андроид апликацију.