Почетна > Бизнис
Бизнис

ПС Прес уручио награде за ТОП 50 најбољих интернет сајтова

Редакција ПЦ Преса данас је на свечаности „Топ 50“ најбољих онлине ствари доделила признања сајтовима 26. пут по реду.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

Министар информисања и телекомуникација Михаило Јовановић приликом уручења награда је оценио да се налазимо у повољнијем дигиталном окружењу и честитао ПЦ Пресу што се готово три деценије на висиком нивоу бави областима информационих технологија кроз акцију ТОП 50, промовишући корисну употребу интернета.

„Част ми је да будем међу самом елитом у најпопуларнијим медијима данашњице, људима који су пример како прилагођавати новим технологијама“, казао је Јовановић.

Награде је бирао жири састављем од колегијума редакције ПЦ Пресса и стручног дела.

Главни и одговорни уредник ПЦ Преса Дејан Ристановић рекао је да је жири имао доста пријава, али да су морали, као и сваке године, да се определе за 50 најбољих.

Ристановић је поручио добитницима да и даље трагају за начином унапређења виртуелне сцене, те да истрају у времену које је испред њих.

Међу добитницима награда су медији (birn.rs , danas.rs, istinomer.rs, rts.rs, rs.bloommerggardia.com), пословни и друштвени сервиси (nbs.rs, srbijavoz.rs, nađi-posao.rs).

У категорији култура и образовање награду су добили сајтови homepageacademy.com, laguna.rs, msub.rs, preduzmi.rs kao i fondzamladetalente.rs.

Изузетно признање „Свету из Србије“ додељено је апликацији Топ Елевен, док је за финансијску писменост награђено Удружење банака Србије.

Специјално признање додељено је брендовима ИДЕА, РОДА И МЕРКАТОР.

Свечаност је одржана у атријуму Народног музеја.

Kojoj firmi je prodata čuvena Geneks kula?

Преузмите андроид апликацију.