Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Пас који ради ових пет ствари безусловно верује свом власнику

Поверење прво мора да се заслужи.
Фото: Pexels/Pixabay

Иако је несумњиво да је пас човеков најбољи пријатељ, понекад треба да се запитамо да ли је та веза обострана. Однос између пса и његовог власника не треба потцењивати, али власник прво мора да заслужи поверење свог четвороножног пријатеља.

За разлику од уобичајеног мишљења, није тако једноставно стећи потпуно поверење пса и учинити да се осећа потпуно опуштено у вашем присуству. Ако желите то постићи, мораћете мало да се потрудите, јер поверење вашег крзненог другара нећете добити само дајући му посластице.

Ветеринар др Адам Кристман редовно дели занимљивости и савете о заједничком животу са кућним љубимцима на свом ТикТок профилу @dr.adamchristman52.

Недавно је поставио питање својим пратитељима: “Верује ли вам ваш пас потпуно?” Према његовим речима, пет знакова у понашању пса указују на потпуно поверење према власнику.

Свакодневна рутина

Први показатељ да ваш пас заиста верује вам је када усвоји вашу свакодневну рутину. Др Кристман објашњава: “То укључује време када га храните, шетате и када идете на спавање. Када успоставите своју рутину, пас ће вам веровати да ћете се држати свог дела ‘договора’.”

Pet rečenica koje izgovaraju nezreli muškarci: Sa njima nikada nećete moći da budete u ozbiljnoj vezi

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке