Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Парна страна улице Модене затворена за пешаке до краја године

Због извођења завршних радова на конструкцији подземне јавне гараже у улици Модена, издато је решење о привременој забрани одвијања пешачког саобраћаја на парној страни ове улице, које ће бити на снази од данас, 8. септембра, па све до краја године, 31. децембра.
Фото: Градске инфо

Тротоар ће бити затворен на потезу од улице Илије Огњановића до Трга слободе, због чега ће у наведеном периоду бити затворени и сви локали на овој страни улице, о чему су закупци благовремено обавештени. Локали који ће моћи несметано да раде су два угоститељска објекта, на почетку и на крају улице, будући да једино њихови улази нису обухваћени проширењем градилишта.

Град Нови Сад ће, након завршетка радова на изградњи јавне гараже, приступити партерном уређењу простора у улицама Модене и Илије Огњановића, што представља другу фазу уређења градског језгра.

Подземна јавна гаража у улици Модене, површине 9.575 м², имаће капацитет од 267 паркинг места на три подземне етаже, од чега је 14 места за особе са ивалидитетом и 8 за електрична возила.

Novi Sad se gradi: Radovi na vrelovodu u Kisačkoj ulici ušli u završnu fazu (FOTO/VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.