Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ово су знаци који указују да је право време да напустите партнера

Свесни сте да имате партнера који је добар, пажљив, одговоран и забаван, али нешто недостаје. Нисте сигурни шта недостаје јер вам је стало до њега, али не можете да изразите своју љубав према њему и разговор са њим вас успава.
Фото: Pixabay/ N-region

Ово су знаци који указују да је право време да напустите партнера:

Осећате се угодно у својој рутини, али се не осјећате узбуђен

Ако волите да идете у биоскоп, на журке или да пијете кафу са неким суботом, можда вам једноставно недостаје друштво. Размислите да ли сте у вези зато што вам се заиста свиђа друштво вашег партнера или вам једноставно недостаје неко (било ко) са ким можете да поделите те тренутке и да не будете сами. Научите како се брзо опоравити након раскида! 

Више вам се свиђају партнерови пријатељи и породица од њега самог

Ваш партнер је диван и вероватно окружен дивним људима. Само запамтите да нисте у вези са његовим пријатељима и породицом, већ са својим партнером. Није пожељно везивати се за некога само зато што не желите да изгубите друштвене везе.

Уверени сте да ћете испасти лоша особа ако га напустите

Ако размишљате на овај начин, само запамтите да ваши пријатељи, породица и познаници не морају да спавају са њим и да проведу живот у нескладу. Сазнајте зашто мушкарци теже подносе прекиде!

Никада нисте разговарали о важним темама са својим партнером

Ако нисте осетили потребу да са партнером разговарате о неким важним темама и животним циљевима, вероватно подсвесно знате да он није за вас и да нећете дуго остати заједно.

Више бринете да га не повредите, уместо да бринете о сопственој срећи

Чак и ако сте свесни да веза нема будућност, не желите ни да замислите како ће изгледати његово лице када му признате своја осећања. Морате бити свесни да ова врста емпатије не помаже вашој вези и да ћете на крају обоје бити несрећни.

Мислите да никада више нећете наћи тако доброг партнера

Ово није довољан разлог да останете у вези. Ако сте у недоумици, али осећања су и даље ту, направите листу предности и слабости вашег партнера. Можда ће вам то разбистрити ум и коначно ћете схватити да ипак нисте толико компатибилни.

Deo tela kojeg se žene najviše stide, a muškarci najviše vole

Преузмите андроид апликацију.