Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Ово су прве фотографије нових базена у спортском комплексу у Футогу (ФОТО)

Базен у Футогу један је од два на територији покрајине, који су прављени по олимпијским стандардима и трећи затворени олимпијски базен у целој Србији.
Фото: nsuzivo.rs / Pavle Pejić

Радови на новим базенима у Футогу приводе се крају. Спортски центар који се простире на више од 5000 квадратних метара, поред олимпијског и дечјег базена, у дворишту има два кошаркашка, одбојкашка и тениска терена, дечје игралиште и теретану на отвореном.

Укупна вредност инвестиције износи 16 милиона евра, а комплекс је ушао у завршну фазу радова, како је то претходно најавио градоначелник Милан Ђурић.

Делегацију која је обишла нови Спортски комплекс у Футогу, предводио је премијер Србије Милош Вучевић, а поред њега објекат су посетили покрајинска премијерка Маја Гојковић, као и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић.

Фото: nsuzivo.rs / Pavle Pejić

– Ово је један велики пројекат који ће стварно допринети мени, мом селу и целом Новом Саду, а и пливачком спорту. Довешћемо пливање на много виши ниво. Драго ми је због тога – рекла је за НС Уживо Мила Медић чланица и тренер пливачког клуба “Војводина”.

Премијер Србије Милош Вучевић нагласио је да је нови базен у Футогу један од три надкривена олимпијска базена у целој Србији. Такође, ово је други олимпијски базен у Војводини.

Фото: nsuzivo.rs / Pavle Pejić

Slobodna radna mesta u Novom Sadu ove nedelje, 28. maj

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке