Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ове ситуације откривају да је мушкарац лудо заљубљен

Када им срце закуца брже за неком женом, разговор може да траје сатима. Тада јој откривају све и свашта о себи јер имају поверења.
Фото: Unsplash/Nick Fewings
Воли да буде у вашем друштву

Чак и када су његови пријатељи у питању радије ће проводити време с вама, него с њима – некако неће моћи да одоли. Жена у коју се мушкарац искрено заљуби постаје његов приоритет, она му је најважнија на свету и направиће све како би се осећала пријатно поред њега.

Неки чак измишљају разлоге како би били дуже времена у друштву жене која им се свиђа.

Фото: Unsplash/Cody Black
Дуго разговара с вама

Некако као да не жели да се тај разговор икада заврши. При томе може деловати као да је помало нестабилан на ногама јер је јако узбуђен, а то покушава да прикрије, очи су му сјајне, а осмех присутан. Важи мишљење да мушкарци не воле превише да разговарају, али, када им срце закуца брже за неком женом, разговор може да траје сатима. Тада јој откривају све и свашта о себи јер имају поверења у њу.

Фото: Unsplash/Michael Fenton
Није наметљив

Не виси вам над вратом и не покушава да опсесивно контролише сваки ваш потез. Не намеће вам своје ставове и искрено воли да чује ваше мишљење о свему. Заљубљен је у вас управо онакву каква јесте, воли да открива што вам је важно у животу, какве хобије имате, какви су вам односи с пријатељима и породицом.

Sanjate bivšeg partnera? Ovo mogu da budu razlozi

Преузмите андроид апликацију.