Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

„Отворена врата“ о програму Еразмус за младе предузетнике 21. новембра у ЕУ Инфо Поинт-у

Уколико сте млади предузетник, предузетница или тек планирате да оснујете своју сопствену компанију, постоји јединствена прилика која вам може пружити подршку у развоју ваше идеје.
Фото: Уступљена фотографија
ЕУ Инфо Поинт у Новом Саду (булевар Михајла Пупина 17) организује „Отворена врата“ о програму Еразмус за младе предузетнике, а гост на овом догађају биће Владимир Никић из националне контакт тачке за Еразмус за младе предузетнике.

„Отворена врата“ ће се одржати у уторак, 21. новембра, у периоду од 16 до 18 часова, пружајући младим предузетницима прилику да сазнају више о покретању и развоју својих фирми, као и о стицању драгоценог искуства у повезивању са компанијама на европском тржишту.

Улаз на овај догађај је бесплатан, а сви заинтересовани треба да се пријаве путем ЛИНКА.

Владимир Никић ће одговарати на питања заинтересованих, а међу темама које ће бити обухваћене су:

• Како препознати да ли је ваша фирма спремна за учешће у програму Еразмус?
• Како се припремити за процес аплицирања ако тек планирате оснивање фирме?
• Шта можете очекивати током стручног усавршавања у иностраној компанији?
• Какви су потенцијални резултати након учешћа у програму Еразмус?
• Како се пријавити да будете домаћин предузетнику?

Овај догађај пружа изузетну прилику младим предузетницима да се информишу, повежу и стекну драгоцена сазнања о могућностима које пружа Еразмус за младе предузетнике. Не пропустите могућност да унапредите своје пословне амбиције и проширите хоризонте у европском предузетничком свету.

„Отворена врата“ представљају серијски догађај ЕУ Инфо Поинта у Новом Саду, који окупља представнике различитих програма подршке Европске уније. Циљ ових догађаја је омогућити грађанима директну интеракцију са стручњацима и добити одговоре на питања у вези са позивима који се нуде.

Počinju pripremni radovi za manifestaciju „Ledena šuma“ u Dunavskom parku

Преузмите андроид апликацију.