Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Отворена Ауто мото берза која ће трајати до 10. септембра

На Новосадском сајму данас је свечано отворена Ауто-мото берза која ће трајати до недеље 10. септембра.
Фото: Уступњена фотографија

Берзу је свечано отворио помоћник градоначелника Новог Сада Игор Црнобарац који је рекао да пету годину за редом ова манифестација промовише саобраћај и ауто-мото индустрију.

„Можемо да се похвалимо чињеницом што у Новом Саду послују бројне велике компаније из области ауто индустрије као што су Лир, Аптив,и други, а ускоро и кинеска компанија Лианбо. То је велика инвестициона активност ових компанија која ће допринети запошљавању наших радника“, рекао је Црнобарац.

Додао је да овакве манифестације значајно доприносе да Нови Сад буде препознатљив на мапи ауто индустрије.

Циљ одржавања Ауто мото берзе је промоција аутомобилизма и повезивање потенцијалних купаца и продаваца половних возила, наводи се у саопштењу Новосадског сајма.

Фото: Уступњена фотографија

Председник Савеза возача Војводине и организатор Ауто мото берзе Марко Топо је истакао да је овогодишња новина успех повратка продаваца нових аутомобила који ће се представити у хали „Мастер“.

„Биће приказано више од 15 брендова аутомобила и преко 20 брендова мотоцикала, а биће простора и за бицикле. Од ове године и кампинг је једна од интересантних тема, а биће додатно испромовисан. У Хали 1 нас очекује други део програма као што су олдтајмери, клубови, удружења, представници јавних предузећа, алати и све оно секундарно што се налази у ауто-индустрији“, рекао је Топо.

Он је нагласио да ова приредба постаје друга по величини манифестација у нашој земљи која промовише саобраћај и аутомобилизам, да је регионално препозната, као и да ће ове године гостовати излагачи из Мађарске, Румуније, Хрватске, Северне Македоније, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Капије Новосадског сајма биће отворене за публику у суботу од 10 до 20 и у недељу од 12 до 18 часова.

Цена појединачне улазнице је 400 динара.

Организатор Ауто мото берзе је Савез возача Војводине уз подршку Града Новог Сада, док је Новосадски сајам суорганизатор манифестације.

Uz sanaciju štete od oluje, Gradsko zelenilo kosi travu i ambroziju na više lokacija u Novom Sadu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.